Live Chat  | Uvjeti i pravila korištenja  | Kontaktirajte nas  | Zapamtite nas! Odaberite jezik: hrvatski english
Geomap Top članovi

Imate

Zapamti me

INSTALLSEX FORUM
Novi postovi | Moje teme | Teme u mom profilu | Postavke | Pretplate
Odgovorite
zadovoljit nekoga usput dok muz gleda
Ukupno pregleda: 570 - Ukupno postova: 12
Nov 15 2008, 7:57 am - Od silvija

dali vam se kad desilo da se nadjete vani i zadovoljite jednog ili par muskaraca onako usputno i da vas to privlaci.
1. jesi jos s muzem onda zar se on nimalo ne buni a dali on ima kakvu ljubavnicu ili je posten ko ti t od k-u-r-v-a-r 2. Blago tvom dragom od Ginekolog_ST 3. ja sam bio ljubavnk bracnom paru,predivno iskustvo... od rockyrobi
Nov 16 2008, 1:01 am - Odgovorio: kinfa

Tebi se dogodilo??
  voliš li to ??
ako želiš, opiši nam koje(a) od svojih iskustava
 pusa
 bok

carpediem
Nov 17 2008, 4:51 pm - Odgovorio: silvija

sve je pocelo na zahtjev mog supruga,on je krivac zasto sam takva.desilo se prvi put na jednoj proslavi u zagrebu,dragi me napio da nisam bila svjesna nicega,doveo me u hotel i svoje prijatelje sa proslave,upalio kameru i pocela je moja avantura u kojoj se nisam bunila.bila sam jako napaljena jer me dragi snima i od tog dana mi se to svoidjelo i pali me to i radim to kad god imam priliku.volim avanture gdje varam dragog a kasnije mu sve ispricam a on uziva u svemu.
Nov 19 2008, 7:54 am - Odgovorio: hotwife

Mi to radimo već duže vrijeme i do sada je imala tridesetak ljubavnika. Zadržali smo dva, ali smo u stalnoj potrazi za drugima. Naročito si želi crnca.
Nov 19 2008, 10:32 pm - Odgovorio: meli18

mene to isto pali, nekoga usput tako nać i još da je moj kraj mene da gleda il da zna da to radim
Nov 20 2008, 1:30 am - Odgovorio: ciganka22

mi to vec radimo ma super je
Nov 20 2008, 7:37 am - Odgovorio: silvija

imam iskustva vani,gdje sretnemo nekoga i ja nekoga oralno obradjujem dok moj dragi gleda,odlicno je.
Nov 20 2008, 5:50 pm - Odgovorio: ciganka22

ma to je predobro
Nov 28 2008, 2:31 pm - Odgovorio: TranyAzra

ja bih volio kada bi to moja bila u stanju da uradi.
Dec 13 2008, 7:37 am - Odgovorio: utikac

svaka cast,uzivajte kad mozete i kad vas pali to.
Dec 18 2008, 8:24 am - Odgovorio: utikac

silvija ovim putem se zahvaljujem na druzenju,bilo je fenomenalno i nezaboravno.dobar osjecaj je dok nas tvoj suprug promatra.sve mi je pasalo,igrice i perverzije,nadam se skorasnjem susretu.hvala.pusa
Dec 18 2008, 2:21 pm - Odgovorio: silvija

bas mi je drago da ti je bilo ok.nadam se daljnjem druzenju i hvala na pohvalama.
Dec 20 2008, 1:00 am - Odgovorio: wifesharing_cpl

Mi volimo wifesharing koncepciju; uvijek smo skupa a ja mogu uživati kako u pogledu talko i u tandemskom rasturanju svoje ženice! Ništa nije bolje od toga kada muž i fucker skupa odrade pravi posao a ona se ne može dignuti s kreveta :)
Odgovorite
*** installsex ***